Yksi pitkään suunniteltu neulomus pääsi eilen puikoille aamun valjettua ja tämä kevätsetti valmistui iltaan mennessä:

55144.jpg

Malli: Nippertails-pipo Magknits-neulelehdestä muokattuna pikkutytölle ja langalle sopivaksi. Eli itselleni enempikin tässä taas nippelitietoa sovelluksista muistiin, toki niitä hyväkseen saa käyttää, jos haluaa: Loin 80 s, tein joustetta suunnilleen saman verran kuin ohjeessa, sileää neuletta vain 6,5 cm. Ponnariaukkoja varten päättelin vain 4 s ja loppukavennukset aloitin 80s kohdalta. Ponnari"poolokauluksia" varten poimin 16 s reunoilta.

Lanka: Novitan Samos Lollipop, kevään uusi väri, jota ostin tätä varten jo aikaa sitten. Lankaa kului näihin yht. 95 g. 4,5 mm puikoilla neuloin.

Tässä vielä koko setti, lapaset ovat ihan perusmallia kiilapeukalolla, alkuun 32 s, joista kavensin 5. krs:n jälkeen niin, että puikoilla oli yhteensä 24 s. Lapasissa käytin 3,5 mm puikkoja.  

 

55202.jpg

Pipo menee kyllä ilman saparoitakin, onpahan tuuletusaukot, kuten tyttö totesi ja pojan mielestä oli hyvä, että voi sitten raapia päätään tarvittaessa, mutta toisaalta hyttyset pääsevät pistämään...Puuvillalapasia en ole tehnyt ennen, saa nähdä, millaiset ovat käytössä.