Hämmästelin, kun avasin koneen töissä ja katselin blogiani. Pohja näytti siellä nimittäin ihan erilaiselta kuin täällä kotona. Lähinnä fontti oli eri. Ilmeisesti se on asetuksista kiinni, kivamman näköinen se kyllä on näin, kun se minulla näkyy, eli fontti on tuollainen kaunokirjoitusmainen. Paljon uusia kivoja pohjia on liikkeelle, kiitos tekijöille! Saatan testailla niitä huvin vuoksi, joten pyydän anteeksi mahdollisia haamuja.

Yöllä googlailin sanoilla Clapotis ja Noro Kureyon ja löysinkin joitakin. Sitten iskikin angsti, koska kaikissa niissä Clapoon oli mennyt 400 g ja arvatkaa, kellä on omaa Clapo-lankaa vain 300 g. Enkä edes tajunnut tehdä omaani kapeampana kuten Sukkalandiassa. (Anteeksi linkin puute, löytyy alemmasta postauksesta). No, työ on kovasti vaiheessa, enkä tiedä vielä, jaksanko purkaa sitä. Täytyy mittailla paremmalla ajalla paljonko lankaa on mennyt mihinkin vaiheeseen, ja mihin nuo olemassaolevat Kureyonit riittävät. Ko. väriä kun ei saa enää mistään.

216720.jpg

Loppukevennykseksi vielä (huono) mukikuva uudesta rakkaastani. Olen intohimoinen teenjuoja, enkä nyt puhu pussiteestä. Hyvää teetä täytyy saada päivittäin paljon, muuten alkaa pää särkeä. Olen ihaillut tätä Koko-sarjan limenvihreää mukia jo kauan, ja mainitsin siitä viikko sitten miehelleni. Eilen sitten kauppareissun jälkeen minua odotti Muki tiskipöydällä. :-)