Hyvää äitienpäivää kaikille vierailijoille! Täälläpäin päivää on saatu viettää aurinkoisessa säässä. Oma äitienpäiväni sujui oikein ihanasti, sain yltiöpäiväisesti lahjoja, ihania kortteja ja lapset olivat jopa kirjoittaneet minulle ihanan runon. Aamiaiseksi nautittiin mm. mansikoita, ei sentään vielä kotimaisia, mutta espanjalaisetkin maistuivat ihan hyviltä. Yksi parhaimmista lahjoistani oli tämä: 

584626.jpg

Tyttären tekemän kaunis neulatyyny tuli ihan oikeasti tarpeeseen. Olen käyttänyt neulatyynynä tytön aiemmin tekemää avaimenperää, mutta nyt sain kunnollisen kokoisen kauniin tyynyn neuloille.

Oma äitini sai minulta äitienpäivälahjaksi tällaiset (mahtoiko naapureilla olla hauskaa, kun mies makasi keskellä pihaa ottamassa kuvia mun jaloista...:-D):

572832.jpg

Malli: Embossed leaves by Mona Schmidt, IK winter 2005/Favourite Socks.

Lanka: Regia Silk, tummanvihreä.

Menekki: 76 g.

Puikot: 2,5 mm bambut.

572830.jpg

Tämäkin oli mielestäni kaunis malli ja mukava tehdä. Lehtikuviot ovat muutenkin kauniita mielestäni. Mies herjasi, että äitini saa aina vain näitä pehmeitä paketteja, mutta äitiä asia ei taida suuremmin harmittaa. ;-)

572831.jpg

Näissä tein ensimmäistä kertaa hiukan erilaiset kärkikavennukset, mikä on ihan kivannäköinen. Pitäisi alkaa avartua myös kärkikavennusten suhteen, eikä tehdä aina sitä yhtä ja samaa. Regia Silk on ihanaa neulottavaa, onneksi sitä löytyy vielä tummansinisenä, ja yhdistetyistä lopuistakin saanee vielä jotakin raidallista. Ihania sukkamalleja riittää, mitkä tekisi seuraavaksi...