Pitäisikö muuttaa nimeä, kun täällä ollaan jääty purkukierteeseen. On niin mukavaa tehdä kaikenlaista ja sitten purkaa pois. Lähes addiktoivaa. (NOT). Viime aikoina olen tehnyt ja purkanut tätä:

187241.jpg

Kyseessä siis pääkallopipo, jonka menin lupaamaan pojalleni...Piposta tulisi hieno, mutta tiheyden kanssa on ongelmia ja niitä on ollut käsittääkseni muuallakin. Kyseessä on kuitenkin aika suuritöinen pipo, mutta yritän sinnitellä sen kanssa, jotta siitä tulisi kokoa pojan pää.

Monta päivää olen halunnut aloittaa uuden työn päästäkseni hieman irti noista epäonnistumisista. Tänään ajatus vihdoin muuntui teoksi ja aloitin ihanan uuden huivin kesällä Tukholmasta ostamastani Noron Silk Gardenista tällä ohjeella.

187243.jpg

Huivista tulee ihana, olen muissakin blogeissa huomannut, että tähän malliin sopii erityisesti monivärinen lanka. Noron Silk Garden ei petä koskaan ja on ihanaa taas neuloa sitä. Soljuvaa neuloa (paitsi kyllä roskaista) ja värit ja niiden vaihtuvuus ovat ihan mahtavat. Tässä värissä on erityisen kauniit sävyt. (Eikä yhtään yllärisinistä). Pahoittelen kuvasta näkyvää lankaa neuleen päällä, kameran akku hyytyi juuri, kun yritin ottaa parempaa ja myöhemmin valo oli jo mennyt mailleen. Yhden kerän verran sain jo tänään tehtyä. Hieman nopeampaa Trellikseen verrattuna...