Perustin blogini aika kauan sitten ja lauantaina siitä tulee kuluneeksi jo 4 vuotta. Olen melkein aina vuosipäivänä järjestänyt arvonnan, joten niin tehdään tänäkin vuonna.

Bloginpito on vuosien aikana muuttunut. Alkuun blogi oli jotakin hyvin salaista, josta en kertonut juuri kenellekään. Jokainen kommentti oli suuri ilonaihe. Alunperin halusin lähinnä arkistoida tekemäni neuleet tänne ja kommentit olivat mukava bonus. Jossakin vaiheessa ehkä kommentit tai joskus niiden puute aiheutti enemmänkin intoa kuin itse arkistointi, mutta nyt taas blogin vanhennuttua itse arkistointi ja kuvien ottaminen kiinnostaa enemmän, vaikkakin edelleen kommentit ilahduttavat kovasti. Lisäksi vuosien saatossa blogista tietävien määrä on kasvanut, mikä joskus harmittaakin, kun kaikkien lahjojen kanssa pitää odotella antopäivään saakka, ettei lahjansaaja näe lahjaansa etukäteen.

Toisilla bloggausinto hiipuu ja monet ovat päätyneet bloginsa lopettamaankin, mutta omalla kohdallani sellaista ei ole näköpiirissä. Pidän kirjoittamisesta ja kuvien ottamisesta ja täällä sitä voi sitten toteuttaa itseään.

Lankojen ostaminen villiintyi blogin alkuvaiheissa hurjaksi ja lankaa kasaantui bloginpitäjän kotiin valtavat määrät ilman sen suurempia suunitelmia. Siinäkin ikä on rauhoittanut ja nykyään pyrin ostamaan lankaa vain tulevaisuuden neuleet mielessäni ja jätän useimmiten heräteostot tekemättä. Näin lankamäärä on laskenut jopa kymmenisen kiloa. Tällä hetkellä varastoissani on hiukan alle 15 kg lankaa.

Ravelry  on myös osittain vaikuttanut myös bloggaukseen ja nykyään neuleet tulee esiteltyä sielläkin. Se on ehkä kuitenkin hiukan vähemmän henkilökohtainen paikka kuin oma blogi, mutta loppumaton ideavarasto kuitenkin.

Palkinnot tulevat tälläkin kertaa omista varastoista; niitä on kolme ja ne tulevat tässä:

Novitan Merino-Wool, väri kirkkaanpunainen, 350 g. Alesta joskus ostettu, eivät päässeet tositoimiin tässä talossa.

Opalin sukkalanka, 100 g. Väri minttu.

Noro Silk Garden Lite, 100 g. Sisuksista kurkkivan turkoosin vuoksi.

Perheessä ei ole lemmikkejä eikä tupakoivia.

Kommentoimalla osallistut arvontaan. Valitse toivomasi palkinto ja kerro vaikka, kauanko itse olet blogannut (jos olet) ja minkälaisia asioita arvostat seuraamissasi blogeissa. Arvonta päättyy 16.5. klo 24.00.

JO NYT HALUAISIN KIITTÄÄ KAIKKIA TEITÄ IHANIA, JOTKA OLETTE JOSKUS TÄÄLLÄ KÄYNEET JA PUUMERKKINNE JÄTTÄNEET!