Minuun on iskenyt pipovillitys. En juurikaan ennen ole pipoja tehnyt, viime talvena tein ensimmäiset kaksi, toisen itselleni Teddystä, toisen tyttärelleni Woolista ja Tangosta. Tyttäreni ihana vaaleanpunainen pörröpipo on ollut tosi onnistunut ja suloinen, omani Teddystä...noh ainakin lämmin...:-D

Lupasin nuorelle serkkutytölleni neuloa hänelle pörröpipon lahjaksi ja tänään sellainen sitten syntyi, samalla mallilla kuin tyttärenikin pipo. Ohje löytyy ainakin Novita klubin sivuilta syksy 2003 otsikon alta.

7253.jpg

Pipo on neulottu kaksinkertaisena Novitan musta-hopean värisestä Tango Starista ja Novitan tummanharmaasta merino-Woolista. Tango Staria tuli ostettua alennusmyynneistä. Pipo neulotaan suorana neuleena ylös saakka (reunassa 4 krs joustinta), jossa se silmukoidaan umpeen. Näin syntyy tuollainen hauska kissamainen vaikutelma. Pipo on ihanan pehmoinen ja mukava päässä, harmi kun tuota tuntemusta ei voi välittää netitse...

Aiemmin tässä männä-viikoilla neuloin pipot tilaamistani Noron langoista. Kuvassa pienempi on neulottu Kureyonista tyttärelleni, väri oli 134. Isompi on omani, lankana Silk Garden, väri 50. Pipo on ylellisen tuntuinen.

7254.jpg

Tarkoitus olisi neuloa vielä lisääkin pipoja tänä talvena, veljentytölle pörröpipo ja omalle miehelle myös koittaa jonkin sortin siistiä pipoa tehdä.