Eilen pääsin vihdoin viimein Menitaan! Viime kesänä jouduin tyytymään ikkunaostoksiin, kun Menita oli heinäkuun lauantait suljettu. Vähänkö otti päähän. Nyt sitten paremmalla onnella.

Menita on ihana paikka, ei voi muuta sanoa. Todella laaja valikoima ihania lankoja. Mukaan tarttui tietysti kaikenlaista, mitä ei täältä löydy. Tai no, osaa löytyy, muttei näissä väreissä.

17046.jpg

Dropsin Alpacaa saa täältäkin, mutta vain pastelliväreissä. Marjapuuronpunainen ja vihreä ovat ihania sävyjä. Regia Silkiä en ole nähnyt täällä ja tuntui käteen niin ihanan pehmeältä, että tuli ostettua. Jaegerin Baby Merinoa olen "kuullut" kehuttavan blogeissa, joten sitä piti tietysti ostaa kokeeksi molempia lapsia ajatellen. Grinascon Tangossa taas värit olivat upeat ja kun en osannut valita pinkin ja vihreän välillä, tuli ostettua molempia...Portofinot olivat 1 e/kerä, siis siellä oli vain nuo pari kerää. Keltaisenkukertava muodostui ennen nukkumaanmenoa päässäni tipuksi, etenkin, kun lapset näkivät sen välittömästi tipuna. Katsotaan, mitä saan aikaiseksi, selkeä visio on. Addin nalleihin sorruin myös tiskillä.

Eli tuli tuhlattua.Tosin en minä taas sitten Menitaan ihan heti kohta taas pääsekään, joten annetaan anteeksi...:-)

Nyt on sellainen olo, että pitäis tehdä joku "välipalatyö". Cozy-huivi edistyi kyllä reissussa ja lisko-takin eka etukappalekin on aloitettu. Ihanaa olisi kokeilla noita uusia ihanuuksiakin, yllä olevia ja sitten esim. Kidsilk Hazea, mutta tuntuu siltä, että pitäis ensin saada nuo joululahjat valmiiksi.