Tyttöni pusero valmistui jo aikaa sitten, mutta tehtaalla oli muuta puuhaa ja valmiin puseron saimme eilen. Tänään paita lähti päiväkotiin.

59054.jpg

Malli: Oma, silmukkamäärän otin eräästä samasta langasta tehdystä mallista Modasta, en nyt jaksa hakea numeroa. Kuviot olen suunnitellut puseron edetessä, sydänkuvio helmassa on Novitan nuorisoliitteestä napattu. Ylhäällä iski laiskuus, enkä jaksanut tehdä enää kuvioraitaa ylimmäiseksi. Samoin huomasin vasta hihoja tehdessäni, että hihat ovat pidemmät kuin vartalo-osa, joten kuviot eivät menneet tasan, ja hihoissa on siis yksi ylimääräinen raita. Raglankavennuksiin otin ohjeen sieltä sun täältä. Se meni suht ok, ainoastaan viimeiset 9 kavennusta jouduin tekemään peräkkäisillä kerroksilla ja se kohta jäi vähän reikäiseksi sitten. Äitini hieman korjasi niitä kohtia. Mutta muuten olen ihan tyytyväinen ja tyttökin tykkäsi.

Lanka: Marks&Kattens Anemone (50% puuvillaa/50% akryylia), puikot 2,5 ja 3 mm. Menekki n. 287 g. Koko n. 116/120 cm. Lankaa oli oikein mukava neuloa ja Addi turbot osoittautuivat huikean hyviksi pyöröiksi. Neule eteni hurjalla vauhdilla ohuista puikoista huolimatta.

Tässä vielä toinen kuva:

59060.jpg

Valitettavaa on, että tähän paitaan varasin lankaa yhteensä 650 g, ja nyt minulla olisi siis langat vielä toiseen vastaavaan...