Olen monen monituista kertaa tarjoutunut tekemään pojalleni kaulahuivin, mutta hän ei ole kokenut sitä tarpeelliseksi. Nyt kovien pakkasten tultua hän ilmoitti, että voit tehdä mulle huivin. Jee! Äidin pieniä iloja. :-)

Malli: Noro Striped Scarf by Jared.

Lanka: Rowanspun DK, värit Thor ja Drizzle.

Menekki: n. 190 g yhteensä.

Puikot: 4,5 mm.

Neuloin kaksinkertaisella langalla, että sain huivista hieman paksumman. Raidoitin samalla tavalla kuin huivin ohjeessa, mutta koska ruskeaa oli vähemmän, tein keskelle huivia sinisen osuuden, ettei raidoitus olisi jäänyt toisessa reunassa kesken. Ohje on tosi kiva ja erityisesti tykkään siisteistä ja rullaamattomista reunoista. Tätä oli kiva neuloa.

Rowanspunin valmistus on jo aikaa sitten lopetettu, tätä lankaa tuli aikanaan ostettua halvalla alesta aika paljonkin. Nyt harmittaa, kun en ostanut enempää, koska langan rouhea ja ilmava tuntu on ihana. Siitä huolimatta se ei kutita eikä tunnu kovalta. On tätä varastossa vielä onneksi.

Viime aikoina on ollut taas jonkinlaista langantuhoamisvimmaa ilmassa. Kävin varastoa läpi ja luovutin muutamalle kaverille lankoja, joista en pidä. Muutenkin olen pyrkinyt taas enemmän löytämään omista varastoista tarvittavia lankoja. En tiedä, onko tämä jotakin alitajuista hamsterikuun noudatusta vai mitä, mutta ei haittaa.