Tulihan taas aloitettua uusi työ, ikäänkuin vanhoja aloitettuja ei olisi riittävästi. Ajattelin kuitenkin olla "kausineuloja" eli neuloa vuodenajan huomioon ottaen nyt juttuja, joille on käyttöä kesällä ja siirtää aiemmin aloitettuja talvisempia neulomuksia syksymmälle. Niinpä, kun paikalliseen oli tullut lisää Sandnes Mandarin Classicia, ts. riittävästi luonnonvalkoista, kävin hakemassa langat viime Modassa olleeseen kivaan palmikkoneuleeseen.

94734.jpg

Tässä tähän asti syntynyt alku. Aion tehdä tuon vetoketjullisen version, joka näkyy kuvassa beigenä. Mandarin Classic on uusi tuttavuus ja pidän siitä kovasti. Se on todella tukevan ja kuosissaan pysyvän oloista. Teen isointa kokoa, niin ne lapset kasvavat. Tekeillä on pojalleni toinenkin syksyisempi neule, siitä lisää joskus myöhemmin. :-)

Lopuksi vielä tänään saapunut tilaukseni GetKnittedistä, joka on ylivoimainen nettilankakauppasuosikkini. Jälleen kerran tilaus saapui suunnilleen parissa päivässä ja palvelu pelasi. Aiemmin haikailemiani Lornan lankoja värissä Gold Hill en saanut, mutta minulle ilmoitettiin siitä ja vaihdoin väriksi Veran, jota olin myös katsonut sillä silmällä. Vera on todella kauniin väristä ainakin vyyhdillä. Tilasin myös kahta Opalin sukkalankaa alesta ja Noron labeleita. Lisäksi tilasin yhdet laukun kahvat, jotka unohtuivat kuvasta. Tuikut olivat joku toukokuun kampanjajuttu, ilmaiset siis. (Ja tuoksuvat, yök...)

Lisää sukkia tiedossa siis. En ole juuri Opalista mitään neulonutkaan vielä, vaikka ennestään onkin kaksi Opal Uni-kerää olemassa. Monet kuitenkin kehuvat näitä kovasti. Sinisävyinen on silkkivillaa ja kirjavampi Rodeo Cottonia.

94733.jpg