Tuli tehtyä vaatekaapin siivous, kun kesä alkaa olla ovella ja aika kasa vaatetta lähti kierrätykseen. Viimeinkin tohdin luopua myös ihan ensimmäisestä neulebuumin neuleestani, jota en ole kylläkään käyttänyt moneen vuoteen, mutten ole raaskinut heittää poiskaan. Kuvasin sen kuitenkin itselleni muistoksi.

Tämä on tehty joskus alle 20-vuotiaana Seiskaveikasta. Sain päähäni, että haluan ruveta kutomaan ja mistä muusta sitä aloittaisi kuin kirjoneulepaidasta. Äiti pyöritteli tuolloin vähän päätänsä, että kannattaako noita lankoja nyt kaikkia heti ostaa, kun tuskin siitä ikinä mitään tulee, mutta niin vaan tuli. Tästä lähti meikäläisen neulebuumi. Alkujaan tykkäsin kutoa nimenomaan kirjoneuleita ja muuta haastavaa. Puserosta näkee myös hyvin, miten neulemallimaailma on muuttunut kovasti n. 20 vuodessa (apua, mä oon hirveen vanha...:-o). Tuolloin puseroihin sai varata ainakin kilon lankaa, eikä se edes ehkä riittänyt, ja leveyttä riitti. Katsokaa nyt noita hihojakin. :-D Ilman muuta suunta on parempaan päin ja neuleet voivat olla istuvia.

Puseron alusta näkee, että käsiala oli ensin kohtuullisen tiukka ja sitten vähän löystin sitä. Mutten jaksanut purkaa. Eli jotkut asiat pysyvät ennallaan. :-)