Vuodatuksen toimiminen minun kohdallani oli taas vain hetkellistä ja nyt kuvien siirto ei taas onnistu. Mies on todella nähnyt vaivaa selvittääkseen, mistä kiikastaa. Miehen koneella siis taas, joten lyhyesti:

Etana-pusero on nyt valmis:

12186.jpg

Malli: Moda 2/2005, ohje 45, koko 116 cm.

Lanka: Sandnes Smart, puikoilla 3,5.

Nätti siitä tuli, hihat ovat vielä vähän pitkät, mutta onpahan kasvunvaraa. Toivottavasti tyttö suostuu pitämään myös...:-) Etana on Äitini käden jälkeä.

Tänään sain valmiiksi myös sukat itselleni:

12187.jpg

Malli: Mukailtu, 13-14 s/puikko. Tiimalasikantapäät Ullan hyvän ohjeen avulla, elämäni ekat tiimalasikantapäät! Itse kantapää meni hyvin, ja pääsin nopeasti juonesta kiinni, kiitos ohjeen laatijan ja kuvien, mutta jostain syystä siihen kohtaan, missä jalkaterä alkaa syntyi ekaan sukkaan molemmin puolin reiät, toiseen ei niin pahat. Vinkkejä?

Lanka: Fyberspates, Walesilainen käsinvärjätty ihana sukkalanka, väri Wild fox, muistaakseni. Puikoilla 2,5.  Värit ovat luonnossa paljon pehmeämmät kuin kuvassa. Lankaa meni näihin tasan 1 vyyhti, joka on 50 g, mulla on pieni jalka.

Tänään tuli myös (osa) tilauksestani täältä.

12188.jpg

Tilasin tuon uusimman Noro-kirjan, jossa on aika ihaniakin ohjeita. Harmittaa aina vain enemmän, kun mulla on sitä Kureyonia vain 300 g (väri 95), eikä sitä saa lisää. Pah. Pitänee miettiä, josko joku muu Kureyonin väri istuisi jotenkin yksiin tuon 95:n kanssa.Vieressä mun Chibi, pitäähän sellainenkin (kai?) olla...Chibin vieressä kaksi vyyhtiä Koigua, ja alla 40 cm 4,5 mm Addit pipoja varten kokeilumielessä. Lisäksi tilasin yhdet toiset Addin pyöröt ja Vogue Knitting 2004 yhden numeron, mutta ne ilmeisesti seuraavat sitten myöhemmin. Yksi juttu paketissa vielä oli, mutta se jääkööt nyt salaisuudeksi.

Tänään päätin, että alkaa olla kylmä, ja aloin välipalana tehdä pipoa miehelle. Palaillaan...