Tänään oli pitkästä aikaa vapaapäivä töistä, olinkin jo levon tarpeessa. Joulun jälkeen on näköjään alkanut värien puolesta tuollainen pinkki-roosa-kausi. Huomasin yhtenä päivänä aloittaneeni neljä uutta työtä, jotka kaikki ovat väritykseltään pinkkiä ja roosaa eri sävyissään. Kaikki langat ovat aivan erityisen kauniita sävyiltään, eli nautinnollista niitä on neuloa. Suurimmalla tarmolla olen neulonut tyttäreni puseroa, joka on palkka siitä, että hän on nukkunut nyt jonkin aikaa yöt omassa sängyssään ja parantanut kaikkien perheenjäsenten unen laatua.

26348.jpg

Malli: Omasta päästä n. 116 cm tytön mittojen mukaan. Ihan peruspuserohan tämä on, mutta ohjeenkin kirjoitin tehdessäni ylös.

Lanka: Garnstudion Highlander pinkki ja lime, 7 mm:n puikot. Lankaa meni 200 g pinkkiä ja hiukan limeä. Pinkki oli kyllä siinä ja siinä, että riittääkö.

Tämä pusero on poikkeus siinä mielessä, että kokosin sen itse. Eli poikkeus ehkä ennemmin pahassa kuin hyvässä. Osan saumoista tein kolmen puikon päättelynä Ullan ohjeen mukaan, mutta jossain vaiheessa totesin, ettei lanka riitä millään siihen, että tekisin kaikki saumat niin, joten kursin kokoon sitten ihan neulalla ja prässäsin saumat vielä. Ihan siedettävä siitä tuli. Tuollainen pörheän paksu lanka antanee myös hiukan enemmän anteeksi saumojen suhteen.

Näin vuoden lähestyessä loppuaan jonkinlainen vuosi-inventaariokin pitäisi varmaan tehdä ja heitän haasteen sen tekoon muillekin! Eli mitä kaikkea on tullut vuoden aikana neulottua/tehtyä käsin ja mikä on ollut paras/pidetyin tai muuten vain kaikkein tykätyin tänä vuonna valmistunut juttu.