Edith: Rebecca myyty.

Lankakaupoissa on alkanut alennusmyynti. Sen varjolla tein alkuviikosta kaksikin tilausta, tosin vain toinen niistä oli varsinainen osittainen ale-ostos. GetKnittedin tilaus saapui tänään.  

329946.jpg

Lähinnä tuli sorruttua lehtiin alekorissa, Miss Beat, Little Treasures ja Rebecca. Rebecca ei ollut pahemmin mieleeni, sen voisin vaikka myydäkin, jos joku haluaa. Rowan Little Treasures on ihan kiva. Miss Bea´s Playtime oli pettymys, pelkkiä peruspuseroita karrikoidusti. Miss Bea´s Rainy Dayssa taas oli toinen toistaan ihastuttavampia neuleita, paljon palmikoita ja muuta kivaa. Harmi, kun omat lapset ovat yli-ikäisiä näille ohjeille. Muokata toki voi. Rowanin 36 ostin myös. Olen ihastunut hankkimiini Rowanin lehtiin ja halusin niitä lisää kokoelmiin. Ajattelin välttää lankojen hankkimista, kun niistä on vähän vääntöä välillä muutenkin Miehen kanssa, tai pikemminkin niiden määrästä...Mutta kai ihan vähän kuitenkin voi?

329948.jpg

Alekorista Rycin Soft Luxia, väri powder ja keränen Rowanin Soft Babya, väri Angel. Välissä kiemurtelee tämän perheen ensimmäinen Colinette-vyyhti, joka ei kylläkään ollut alekorista. Väri on Alizarine ja se on kaunis. Lanka on sukkalankaa, Jitterbugia.