Edellisellä kertaa mainitsinkin jo tästä. Tein siis pojalleni talvisetin; pipon, kaulaliinan ja lapaset. 150 g riitti juuri ja juuri. Tässä kuva:

5624.jpg

Lankana siis Noro Kureyon, 100% villa, väri 147. Pipon ja kaulahuivin tein 3o 1 n-ohjeella ja kavennukset yhden vanhemman Modan tai Novitan mukaan, en nyt jaksa etsiä. Pipoon tuli 4,5-puikoilla silmukkamääräksi 88 s, ja se on juuri sopiva. Lapaset tein 3,5-puikoilla, 32 s puikoilla. Lopputulos on ihanan lämpimän tuntuinen, 4,5-puikoilla tuli liian reikäistä jälkeä. Lapaset ovat ihan eriväriset, mutta se on ihan hauskaakin. Peukalot tein kiiloina. Olen tosi tyytyväinen! Voi olla, että parantelen settiä vielä neulomalla kaulaliinaan esim. Palmaa "vuoreksi", poika sanoi sen kutittavan hiukan. Sitten täytyy muistaa, ettei heitä näitä pesukoneeseen, koska lanka huopuu.

Oletteko muuten huomanneet tällaisen blogin,  jossa lainataan lausahduksia eri blogeista? Sinne ovat päätyneet monet kommentit neuleblogeistakin, minäkin näköjään eilen, heh. Taitavat olla hiukan outoja nämä kuviot joillekin...:-)