Olen aloittanut lomani ja ollut sen myötä kiireisempi kuin pitkiin aikoihin. Nyt aion kyllä rauhoittaa menoa hiukan, etten täysin ryydy ennen loman loppumista. Juhannuksena koitin seurassa neuloa aiemmin esiteltyjä limenvihreitä palmikkosukkia, mutta onneksi otin suunnitelma been mukaan, koska eihän palmikonkierroista tullut yhtään mitään kaikkea seuratessa. Juuri ennen juhannusta törmäsin Kangaskasan blogissa kivoihin sukkiin, joten niistä inspiroituneena tein omat.

Malli: Kangaskasalta napattu, kiitos!

Lanka: Novita Nalle Kukkaketo, Ruusu ja Novita Nalle Vuodenajat, Talvi, sekä sivuosassa mininöttönen jotakin muuta seiskaveikkaraitaa.

Menekki: n. 70 g.

Puikot: 3,5 mm.

Sukat on siis neulottu 2 krs vuoronperään eri keriltä. Värit sopivat kauniisti yhteen. Talvi oli mielestäni kauniin värinen ostaessa, mutta jotakin sen värimaailmasta puuttuu. Tästä syystä sitä oli jäänyt varastoon pyörimään, ja pyörii sitä siellä vieläkin, ehkä jotakin keksitään loppukeränkin varalle. 

Pikapikaa valmistuivat myös pikkusukkaset pikkupojalle Sandnes Lanettin jämistä. Neuloin kaksinkertaisella langalla.

Näiden kuvaaminen oli liki mahdotonta auringossa, kun valkoiset ja keltaiset raidat hyppäävät silmille. Mutta saa tästä jonkun tolkun, mistä on kyse. Aah, mitä onnea aina koen, kun saan langanlopuja katoamaan! :-)

Perjantaina poikkesin kahden oman ja yhden lainatun lapsen kanssa Turun keskiaisilla markkinoilla ja tunnelma oli yhtä ihana kuin aina ennenkin. Siis suosittelen lämpimästi. Että asia olisi jotenkin kytköksissä neuleisiin, siellä myydään lankaa ja käsitöitä. Ostin ihanan Rintalan tilan hahtuvapalleron.

Ei hajuakaan, mitä siitä tulee isona, mutta onhan se kaunis ja pehmeä noinkin.