Pöllölapasten jälkeen oli pakko saada lisää pöllöjä puikoille, ja niinpä syntyi pöllöpaita.

Malli: Owls edelleen, koko S.

Lanka: Rowanspun Aran, väri Autumn.

Menekki: 211 g.

Puikot: 5 mm ja 5,5 mm KnitPicks-pyöröt.

Pusero meni 8-vuotiaalle tyttärelleni, kuten lapasetkin. Tein koon S mukaan, koska malli on aika tyköistuva ja mulla oli ohjetta pienemmät puikot. Tuli kuitenkin ekalla yrittämällä sopiva. Hihojen pituudesta käytiin vääntöä, tytär olisi halunnut juuri sopivat hihat, mutta ei kasvuikäiselle viitsisi millään tehdä tasan sopivia neuleita ja pidin pääni.

Puseron muotoilut ovat erikoisesti takana, ehkä tuo selkä hiukan pussittaa, muttei pahasti. Olisin toivonut, että tähän olisi mennyt kutakuinkin koko tämä lanka, mutta sitä jäi vielä 53 g, en tiedä mitä siitä vielä tekisin. Tähän on todettava, että Rowanspun on riittoisaa lankaa ainakin Aran-vahvuutena. Ja ihanaa lankaa muutenkin. Pidän sen rouheudesta, aitoudesta ja väripilkuista.

Rakastan neuloa kaarrokeneuleita ja varsinkin näitä, joissa tehdas säästyy. Tässä piti ommella vain kainalosaumat. No, ja lisäksi 34 silmää...;-D Pelkäsin nappien ompelua, koska lapasten nappien ompelu oli ihan yhtä horroria, mutta puserossa se meni kätevämmin ja nopeammin.

Tämä on kyllä ihan huippumalli ja valmistuikin nopeasti. Pitäiskös tehdä itsellekin?