Vuoden vaihduttua painuin kaupungille ostamaan lankaa säärystimiin, jotka aioin tehdä isoäidilleni syntymäpäivälahjaksi. Mummuni joutuu tätä nykyä istumaan pyörätuolissa ulos mennessään ja silloin nousevat lahkeet ja nilkat palelevat. Hiukan yllättäenkin päädyin ostamaan Novitan Floricaa, kun siitä löytyi sopiva väri. Tehtyäni toista säärystintä puoleen väliin, kuulin, että mummu olikin saanut jo joululahjaksi paritkin säären lämmittimet, onneksi äidilläni oli tarvetta näille.Malli: Silmukkamäärät omasta päästä, pitsineule Kerttu-sukista, kuten monet varmaan huomaavatkin.

Lanka: Novita Florica kaksinkertaisena, tumman marjapuuronpunainen.

Puikot: 4,5 mm.

Menekki: 140 g.Kiitos Uhoavalle Gnulle ohjeen jakamisesta! Kerttuneuletta on kiva tehdä, kuten monet muutkin ovat todenneet. Siinä on jotakin addiktoivaa jopa...

Floricasta olen joskus aikana ennen blogia neulonut villatakin, mutta olin unohtanut millainen lanka se on. Uusintakokemus oli todella positiivinen, Florica on ihanan kuohkea ja pehmeä lanka, kaksinkertaisena vallan suloinen. Jos äiti ei olisi säärystimiä tarvinnut, olisin jatkanut näistä polvisukiksi itselleni. Sukkana tosin lanka ei välttämättä olisi suuria kulutuksia kestänyt.Tässä kuvassa väri on oikeimmillaan.

Vuodatus tuntuu toimivan kohtuullisesti, mutta pari vikaakin olen huomannut.

1) Äsken painoin Esikatsele-nappia ja kaikki hävis.
2) Mulle ei tule enää kommenteista ilmoitusta sähköpostiin, vaikka asetuksissa niin on.

Kiusaus kasvoi liian suureksi ja liityin Titityyn sukkalankaklubiin...Onpahan jotakin odotettavaa...;-)