Tänään odotti postilaatikossa ihana yllätys!

200950.jpg

Ihana SNYni lähetti minulle jo toisen paketin! Kuten huomaatte, jaksoin malttaa mieleni ja kuvata kaikki vaiheet. ;-)

200951.jpg

Sain ihanan kisukortin mukavalla kirjoituksella, lakun, joka jo hävisi jonnekin (:-o) ja minulle uutta: huovutusneulan ja 2 kauniin väristä merinohuovutusvillaa, unelmapehmeitä! Ja SNY, värit miellyttivät kovasti, etenkin tuo vihreä on aivan ominta itseäni juuri nyt, kiitos kovasti! Sitten vaan heti sopivan ajankohdan tullessa perehtymään neulahuovutukseen! Ihanaa!

Uimahallireissun jälkeen kävin "ostamassa leivän iltapalaksi".

200952.jpg

(Leipä puuttuu kuvasta, khöm...) Useissa blogeissa on esitelty tätä lehteä, josta en ennen sitä tiennyt mitään. Selasin juuri läpi, ihan ok. Kyseisessä Prismassa myytiin myös Seiskaveikkaa joitain värejä hintaan 2,8 e, jotka vaikuttivat uusilta, en ole itse ainakaan niitä ennen kaupoissa nähnyt. Tämä väri lähti kahdesti harkitsematta mukaan leipäosastomatkalla, värin numero on 003, enkä löytänyt sitä ainakaan netin värikartoista. Lisäksi oli melko äkäisen keltaista, poltetun oranssin sävyjä ja vaaleanpirteänsinistä. Seiskaveikoistani olen kyllä lähinnä yrittänyt päästä eroon, mutta en voi vastustaa tätä tiettyä väriä, oli se sitten mitä tahansa. Tämä on heikko kohtani...Tämän tulevaisuus voisi kajastua esimerkiksi polvisukkina, oih kun ne olisivatkin ihanat...

Pikkutyö valmistui juuri hetki sitten, siitä myöhemmin, Pam-takkia työstän välillä ja ihme kyllä, muuta ei ole kesken.

Kun Puikoissa!-kirja ilmestyi, ajattelin heti, että minun jos kenen on suorastaan must tuo kirja hankkia    :-), mutta selattuani sen läpi Stockalla totesin, etten tarvitse sitä mihinkään ja hankkimatta jää. Tästä tuli mieleeni, että lupasin joskus kuvata hiukan noita omistamiani neulekirjoja, ja yritän sen joskus tehdäkin.