Pääsiäinen alkaa olla lopuillaan. Olen ollut aika pitkälle töissä, vasta tänään oli vapaapäivä. Sen kunniaksi valmistui kaksikin työtä, ehkä tässä vielä illan myötä kolmaskin. Yksi pitempiaikainen työ valmistui ensin, mutta sitä en voi vielä esitellä. Tässä taas pienempi valmistunut työ, sukat työkaverin tuoreelle tyttövauvalle:

66373.jpg

Malli: 28 s 3,5 mm puikoilla, 6 krs joustinta, tiimalasikantapää ja kärjissä yksinkertaista lk-ylivetokavennus pitsineuletta.

Lanka: Novitan karkki-Raita. Uskaltauduin tekemään sukat 20 g jämäkerästä tuota lankaa, ja kuvasta huomaa kuinka kävi...Pöh. No, paikkailin pinkki-Raidalla vähän, ei tuo kai liikaa silmää häiritse.

Eli taas yhdet minisukat. Nyt on enää yhden vauvan määrä syntyä työkaverille, joten yhdet minit vielä edessä, kunhan sukupuoli selviää. :-)

Mavis tulee työn alle nyt illalla vielä Tappajahain seurassa. Osat on pingoitettu ja valmiit, mutta kaulus pitäisi tehdä, ennenkuin voin viedä puseron koottavaksi. Ongelmahan on, etten halua pooloa, joten hiukan on pohdinnan alla, mitä tekisin poolon asemasta. Pitää varmaan vaan kerätä silmukat puikoille ja mennä minne tuuli vie...;-)