Kesän tullen huovutettu kännykkäpussi tuntui liian raskaalta ja talviselta, joten kännykkä sai uuden kesäasun (ja minä vaihtelua luonnonvalkoiseen värimaailmaan).

105644.jpg

Malli: Oma, tosin eipä tällainen mitään mestarin taitoja vaadi. Saatan laittaa ohjeen tuonne ohjesivulle silti, vaikka se onkin vaatimaton. Eteen laitettuun taskuun oli tarkoitus pakata avaimet ja yläpuolella olevilla virkatuilla naruilla sitoa ne kiinni, mutta avaimet-pahukset ovat isommat, joten taskulle täytyy keksiä muuta käyttöä. Mur. Remmiä varten virkkasin kolme ketjusilmukkaketjua pussin reunasta ja letitin ne.

EDIT: Ohje löytyy marginaalista.

Lanka: Almedahls Sorbetto, joita jäi aikoinaan jämiä äitini raitapaidasta. Oranssia ja pinkkiä jäi vieläkin. Kivat värit tuossa langassa on.

105648.jpg

Poika kyseli, mitä teen ja kuullessaan alkoi mutista, että kyllä minunkin kännykkä tarvitsee jonkun kesäpussin, joten täytynee "urakoida" vielä toinen. Pistänkin pojan itse virkkaamaan nuo hihnan osat, niin pääsen vähemmällä. Virkatessani juuri mietin, mahdanko virkata edes oikealla tavalla, kun en sitä oikein hallitse...