Mahtoiko joku muukin kuin minä jo menettää toivonsa, että täällä vielä joskus esiteltäisiin valmiita töitä? Eilen pojan takki palasi tehtaalta.

Malli: Novitan Muksuextra kevät 2008.

Lanka: Jaeger Extra Fine Merino Aran, Derby (tummanharmaa) ja Cedar (beige).

Puikot: 4,5 mm.

Menekki: n. 600-700 g.

Mallia modifioin tietysti, koska lanka oli eri ja ensin haluttiin mallin huppu ja loppujen lopuksi se kuitenkin jätettiin pois. Alunperin takista piti tulla pelkästään tummanharmaa, mutta tehtyäni etukappaletta puoleen väliin, totesin, ettei lanka tule riittämään, ja teinkin raidallisen. Hihoista tais tulla hiukka pitkät...Kasvuvaraa...;-)

Muuten takki on ihan hyvän kokoinen. Tämä lanka on edelleen mukavaa neulottavaa ja kivointa on, kun se ei kutita, vaikka onkin villaa. Tätä meidän herkkiskin ehkä pystyy pitämään ilman kiemurtelua. Pingotin kaikki osat, ettei takki jäänyt nakin kuoreksi.


Tässä vielä lähikuvaa. Tehdas alias Äitini oli löytänyt hyvän vetoketjunkin tähän. Kiitokset koonnista vielä sinne!

Tekeillä on kaikkea, joka ei hetkeen vielä näe päivänvaloa. Mittailen joka päivä tiluksiani (= hiukka multaa ja viime syksynä istutettuja sipuleita, jotka ovat kerenneet ainakin lehdiksi, toivottavasti saan vielä nähdä kukkiakin) ja toivon, että katseen voimalla saan kukat nousemaan maasta. Kevät on ihanaa aikaa!