Saatuani hihattimen (joka muuten on ollut käytössä lähes tauotta valmistumisensa jälkeen) valmiiksi, sain kutsun lankalipastosta ja täällä nähtyjen vyyhtien oli päästävä puikoille. Ennätysajassa syntyi ihanat sukat, toisaalta voiko näin ihanaa lankaa olla kutom...neulomatta.

91953.jpg

Malli: Kärjestä ylös, tiimalasikantapäät ja 2 o 2 n joustinvarsi, joissa joka neljäs kerros on tehty palmikkokierto oikeilla silmukoilla. Puikoilla oli yht. 56 s, ja puikot olivat kokoa 2,5 mm. Kiitos edelleen Ullalle mahtavista ohjeista.

Lanka: Lorna´s Laces Shepherd Sock lankaa värissä Iris Garden. Yhteensä näihin meni lankaa n. vyyhdillinen, eli 60 g.

Väri on ihana! Ihan silmiä hivelevä elämys oli näitä neuloa. Itse neuloskin on mukavan tuntuista. Kun aloin neuloa näitä kerin molemmat vyyhdit omiksi kerikseen ja tein sukat eri keristä, koska aion tehdä toiset samanlaiset äidilleni. Olen huomannut, että minulla on sen verran pieni jalka, että vallan mainiosti riittää yksikin kerä/vyyhti sukkiin, ja tietysti kaikkia sukkalankoja on tullut hamstrattua se vaadittu 100 g, joten kaikista riittäisi varmaan kaksiin sukkiin. Nyt saan sitten toisiin sukkiin menemään loput langat, kun neulon kunnes kerät loppuvat. Nim. ei jämäkeriä, vaikka tällaista jämäkerää voisi toki katsellakin.

91954.jpg

Kokemukseni innoittaman menin ja tilasin lisää tätä lankaa...nim. parantumaton. Toivottavasti Gold Hill on vähintäänkin yhtä kaunis väri...:-)