Hiljaista on ollut Puikoissa. Kyllä täällä neulotaan, mutta ehkä kuitenkin on hiukan hiljaisempi vaihe menossa. Pian täällä nähtäneen neuletöitäkin, kolme valmista olisi odottamassa esittelyään, mutta tällä kertaa esittelen vain viikon takaisin Helsingin tuliaisia.

Vihdoinkin ostin ekat Wetterhoffin vyyhdit. En ole tullut kokeilleeksi näitä vielä, vaikka monet kerrat olenkin hypistellyt kaupoissa. Tämä kaunis väri puhutteli sen verran, että nämä kaksoset ostin mukaani Menitasta.

Priimassa oli Turun sisaruksiaan laajempi väriskaala näitä nuppusia, joten ei auttanut kuin avata kukkaronnyörejä. Tarjolla olisi ollut montaa ihanaa punaisen sävyä, mutta pitkän pähkäilyn jälkeen päädyin näihin. Tämä on ihanaa lankaa, joskin turhan kallista. Olisi hienoa tehdä tästä langasta jokin isompi tuotos, mutta nyt en raaskinut ostaa neljää kerää enempää. Kaunis väri tässäkin. Eikä mitään hajua, mitä näistä tulee.

Sitten Priimasta tuli ostettua vielä tämä Malabrigo Sock-vyyhti, jonka värit miellyttävät minua nyt kovasti. Langassa on ihanan pehmoinen tuntu. Tekisi mieli ottaa heti puikoille, mutta vielä en ole ehtinyt.

Kaikki nämä olivat puhtaasti heräteostoksia. Kauan odotettu Lontoon matka lensi tuhkana ilmaan, joten oli pakko lohduttaa itseään langalla. Ehkä vielä jossakin vaiheessa pääsen Lontoon lankakauppoihin ihmettelemään.