Tänään pääsin vihdoinkin Neulovan Ystävän seurassa oikein kunnolla pääkaupunkiseudun lankakauppoihin. Kiitos sinne vielä antoisasta reissusta! :-)

Aloitin aamun Menitasta, joka oli aivan yhtä mahtava paikka kuin viimeksikin. Ostoskoriin kertyi jälleen turhan mukavasti keriä (ihan itestään...:-0).

22346.jpg

Tässä kuvassa näette tyttäreni tulevan puseron. Tyttöni on ihastunut minun Highlander-poolooni ja haluaa itsekin sellaisen. Eteen pitäisi tulla LILA sydän, vaan lilaa ei ollut, joten toimitus päätti tehdä vihreän sydämen. Tyttö saa tämän palkintonaan siitä hyvästä, että on suostunut nukkumaan nyt 15 yötä omassa sängyssään tarrojen avulla. :-)

22342.jpg

Tässä käytetään aasinsiltaa: Kuvassa edelleen Menitasta ostettu kerä ihananväristä lila-kirjavaa Sandnes Smartia, joka esiintyy yhdessä Vihreästä Vyyhdistä ostettujen ihanien ruusupuupuikkojen kanssa. Molempia piti päästä kokeilemaan heti. Kerän tuotosten saaja on vaihtunut jo kolmasti, viimeisimpänä olen minä itse, sillä tekeillä olevat lapaset noilla nelosen puikoilla ovat sopivat omaan käteeni. Jätin kutimen jäähylle, täytyy huomenna koittaa, onko se liian iso tytölleni.Vihreästä Vyyhdistä ei (minulle) tarttunut mukaan lankaa, vaikka kauan hypisteltiinkin ihania OnLinien lankoja.

Vihreästä vyyhdistä suunnattiin uuteen Priimaan, joka oli ihan valoisa ja mukavan tuntuinen liike. Sieltäkään ei tarttunut mukaan muuta kuin nämä kolme iloista veikkosta tarjouskorista:

22344.jpg

Aikas pirtsakoita, mutta kaipa näillekin jotain käyttöä löytyy.

Priiman jälkeen ajeltiin Novitaan Lauttasaareen, jossa oli juuri turistibussi ja liike oli aivan täynnä porukkaa. Novitan langat ovat sen verran tuttua kamaa, etten innostunut suuremmin eikä mitään ihmeempiä tarjouksia ollut. Anoppi ihasteli jokin aika sitten tätä,

22345.jpg

joten siihen ostin tarvittavat kaksi kerää Tango Fania, joka on tavallaan uusi tuttavuus. Olen käyttänyt vain "tavallista" Tangoa ja Tango Staria. En ole vielä edes varma, osaanko tuon virkata, mutta Äiti oli sitä mieltä, että saan sen tehdyksi, kiitos tsemppauksesta. Joku muistaakseni kirjoitteli vielä blogissaan, että tämä oli ollut tosi nopeatekoinen, niin ehkäpä mä saan sen jouluksi väsättyä surkeilla virkkuutaidoillani...

Novitan jälkeen vaihdettiin kaupunkia ja valloitettiin Espoo. Ensin käytiin Tapiolassa Neuletikissä. Tämä kauppa jäi mieleen tosi mukavana kauppana, ehkä senkin takia, että siellä oli mukava alehylly, josta sitten sorruin näihin:

22341.jpg

Ostin siis sinistä Silkegarnia huivin verran, puseron verran en raaskinut (joku raja mullakin...), sitten Hjertegarn Riviä ja Plussaa. Tuota Plussaa mulla on ennestään pari kerää, joten niistä saan nyt yhdessä jotain järkevää. Rivistä voisi kokeilla vaikka jotain Scarf Stylen huiveista, esim. Midwest Moonlightia tai Interlocking Ballonsia. Muutenkin Neuletikissä oli mukavat valikoimat, esim. Regia Tweed näytti tosi hyvältä, mutta jäi hyllyyn, vaikka Neulova Ystävä tituleerasikin minut Regia-ihmiseksi. (Mikä ihme on Regia-ihminen? :-0)

Neuletikin jälkeen oli vielä viimeisenä kohteena Soukan Menita Outlet. Ihan mukava, valoisa ja iso liike sekin, ihastuttava värivalikoima Drops Alpacaa, joita kävin silittelemässä. Muuten tietysti melko samat langat kuin keskustan Menitassa, enkä minä ainakaan törmännyt mihinkään ihmeempiin tarjouksiin, jos kuitenkin on kyse Outletista. Eli emme ostaneet mitään kumpikaan.

Aikamoinen päivä siis! Meillä oli vielä aivan mahdottoman kiltti Vauva reissussa mukana, joka jaksoi hyvin reissussa. Kiva päivä!

Huomaan, että joulu lähestyy kauheeta vauhtia ja vielä on paljon tekemistä. Voiton puolella ollaa jo, yksi pitempiaikainen projekti alkaa valmistua, mutta monta juttua on vielä tekemättä. Niin, että hus pois bloggaamasta ja hommiin.