Jotain on vihdoinkin taas valmistunut. Huomattua: Puserolinja hidastaa huomattavasti bloggaustahtia.

1032560.jpg

Malli: Barra by Martin Storey, kirjasta RYC Classic Winter.

Lanka: RYC Soft Tweed, väri Bramble.

Puikot: 7 mm ja 8 mm.

Menekki: 435 g ohjeessa mainitun 500 g sijaan. (koko M)

Tämä oli nopea projekti. Lankaa tilasin joskus halpaan hintaan Kurkkukaupasta ja sitten tilasin tuon kirjan löytääkseni jonkun sopivan mallin. Yleensä vihaan haloilla neulomista, mutta tässä tapauksessa lanka oli niin ihanaa, kevyttä, helposti soljuvaa ja ilmavaa, että neulominen oli miellyttävää haloista huolimatta.

1032562.jpg

Malli on ihan jees, mutten nyt ole mitenkään supertyytyväinen. Kyllä sen ylläolevasta kuvasta näkee, että siinä joku muotoilukin on, mutta vähän turhan väljä se silti on, ja edestä jotenkin laatikkomaisen tuntuinen. Testailin kyllä tekeillä olevaa neulomusta valmiisiin neuleisiin, mutta silti. Toisena vaihtoehtona mulla oli kirjasta Macgregor, joka on perusraglanpusero. Tässäkin kohtaa lanka pelastaa paljon. Takki on niin ihanan tuntuinen päällä, pehmeä eikä kutita yhtään, joten tullee käyttöön ainakin kotioloissa.

1032564.jpg

Kiinnitykseen käytetään vain yhtä nappia, ja tämä sopi mielestäni hyvin. Tässä vielä lähikuvaa neuleesta.

1032566.jpg

Ja sitten taas muiden projektien kimppuun. Tehtävälistalla ovat juuri nyt toinen En Pointe-tossu ja hihat miehen takkiin. Sen jälkeen on suunnitelmissa ainakin kolme lasten villapuseroa/takkia, eli puserolinjalla jatketaan....