Loma loppui ja työt alkoivat, eli neulomisaika on vähentynyt hieman viime viikoista. Kaksi työtä on tekeillä, ja viime öinä töissä valmistuivat nämä.

1733898.jpg

Malli: Perus.

Lanka: Pysyi mysteerinä loppuun saakka, mutta se oli Sandnesin Fritidsgarnia, ei oikein sukkalankaa, eh...

Puikot: 3,5 mm.

Langat ovat taannoin saamiani perintölankoja. Kerät olivat käsin kerittyjä, enkä tiennyt, mistä langasta oli kyse. Kerien vähetessä paljastui, että mieheni isoäiti oli kerinyt kerät vyötteiden ympärille, ja lanka olikin tosiaan Fritidsgarnia. Jos olisin tiennyt, olisin tehnyt siitä jotakin muuta, kuten huovutettuja lapasia...Harmaat sävyt ovat tosi kauniit. Sukat menevät työkaverille.

1733897.jpg

GetKnitted pakotti minut tilaamaan lankaa...

1733894.jpg

Tätä ihanaa Felted Tweediä, värinä cocoa, voisiko parempaa olla...

1733899.jpg

Ja tätä Lana Grossaa baijerilaisia varten.

Tosin etsiskelin tilauksen jälkeen kuvia langasta neulottuna ja löysin sakasalaiseen blogiin, jossa oli tehty baijerilaiset tästä ja tekijän mielestä lanka ei sovi niihin. Lopputulos oli kuitenkin kaunis. Väri on kiva, ja varmasti langalle löytyy joka tapauksessa käyttöä. Voipi olla, että jästipäisenä kuitenkin koitan pakottaa langat Baijerilaisiksi...

Lankojen taustalla näkyy uuden ihanan nojatuolini rahi; olen vihdoinkin saanut ihanan oman neulomispaikan! Pihalla kasvaa kaikenlaista, tässä yksi räpsäys rohtosormustinkukasta, jonka nimi löytyi kuukeltamalla, eikö olekin kaunis! Tämä taitaa olla levinnyt naapurin puolelta, itse en ole sitä istuttanut.

1733900.jpg

Koska on tullut osteltua lankaa, on myös luovuttava jostakin, ja niinpä aion tänään tai lähipäivinä laittaa lankaa myyntiin myyntisivuille, palaillaan.