Tuli mentyä Euromarketiin ale-lankoja katsomaan, kun siitä neulonta-listalla vihjattiin. Myynnissä oli paljon erilaisia Novitan lankoja puoleen hintaan, eli halvalla lähti. Tällainen saalis tuli sitten kotiin edellisten lisäksi.

3984.jpg

Lasten suusta totuus kuuluu; tyttäreni totesi kaupassa mulle, että "äiti, tossa on aika paljon lankaa..." Heh. :-) Mukaan tuli hennon roosaa ja vitivalkoista Samosta, joka muuntuu luultavasti  tyttöni neuletakiksi, sitten Butterflyta vihreää itselleni puseroksi ja lisäksi beigeä ja vaaleanlilaa, jotka ehkä muuntuvat kesähuiviksi, jonka ohje löytyy Neulavaara-blogista. Lilalla Butterflyllaa neuloinkin jo yhden mallikerran tuota huivia kokeeksi. Itse lankakin on mulle vieras ennestään. Salsaa oli ostettava sen normaalisti superkalliin hinnan vuoksi, että voi testata joskus. Lisäksi mukaab tuli Tangoa kolmessa värisessä, papukaijan väristä Tangoa ja Tango Star luumu-musta-hopeaa ja kirjavaa. Vilénin tyyliin, kun halvalla sai.

Fifi on edelleen vaiheessa. Nyt korkeusmitta on 78 cm tarvittavan 95 cm sijaan, joten laskin, että 29 ruutua pitäis suunnilleen olla, että mitat täyttyvät. Nyt ruutuja on 25. Tänään piti hakea jo lisää Naturaa, koska ostamani 5 kerää loppuivat jo.

Mutta mikäpä sen ihanampaa, kuin kutoa pihalla auringossa! Jatkuisipa kesä nyt tästä eteenpäin.