Juuri kun hurrailtiin lankavaraston pienenemistä, onnistuin löytämään jostakin itsessäni asuvan langanostajahirviön, ja se pääsi vahingossa vapaaksi...

829992.jpg

Ensin julkinen anteeksipyyntö Miehelle....

...ja sitten hehkutusta!

Ihania lankoja ja kaikki muut paitsi Mambo alennettuja. Kaikelle on jo jonkinlainen ajatus, nykyisin sentään yritän vaatia itseltäni jonkinlaista ajatusta ostoskorissa (lue: syli täynnä lankakeriä yrität katsella löytyisikö vielä jotain ja olla tiputtamatta niitä sylissä olevia) lojuvien lankojen varalle. Turhan monet heräteostokset olen lopulta myynyt pois, kun ei sitten olekaan tullut mitään ajatusta. Sublimeista tulee jotakin tuoreimmalle kummipojulle, Lanett taas on ihanaa lankaa, jolle varmasti löytyy käyttöä asustemielessä ja tuo viheriä on se mun heikko kohtani. Myös Mambon väri on koskettanut alusta asti, monia muitakin bloggaajia nähtävästi, mutta kun Kaisa muistutti eilen Novitassa olleesta palmikkokassista, sain riittävän syyn ostaa sitä. Suuren akryylimäärän ja karkeuden vuoksi juuri kassi on sopiva tästä tehtäväksi. Kaisan blogin kautta löysin (valitettavasti) myös Ompelurasian alelangat ja sieltä saapuu lähiaikoina RYCin Bamboo Softia. Hyi Kaisaa...;-)

Jotta olisin yhtä hyi, mainostan, että Turun Käsityö-Elisa aikoo ottaa Noron lankoja valikoimiinsa ja ilmeisesti elo-syyskuussa niitä jo myytäis. Kaupassa oli jo neulottua Noroa näytillä, saavat värikartat ensi viikolla.