Malli: Oma (sekä pusero että poika, heh).

Lanka: Cascade 220 Wool, värit musta ja tumma luumu.

Menekki: Mustaa 230 g, luumua 190 g.

Puikot: 4,5 ja 5 mm.

Kerroinkin täällä, miten kakstoistavee lähestyi minua toiveellaan villavaatteesta. Kymmenen päivän ajan väkersin pojan hengittäessä niskassa ranteet repaleina puseroa, joka eilen valmistui. Pojan kommentti valmiista puserosta oli, että "se on ihan vitsin perfect!", joten eihän tässä äitinä voi muuta kuin hymistellä pari viikkoa putkeen ainakin. Etenkin, kun minunkin mielestäni pusero on juuri täsmälleen kantajansa näköinen ja kokoinen.

Malli on tosi simppeli. Pusero on neulottu alhaalta ylöspäin pyörönä kainaloille saakka. Olkapään silmukat yhdistin kolmen puikon tekniikalla ja hihojen silmukat poimin kainaloiden reunoista ja neuloin ylhäältä alas. Tällä tavoin puseroa pystyi hyvin sovittelemaan työn edetessä ja mitat tulivat kohdalleen.

Alan ymmärtää, miksi Cascaden 220 Wool on Ravelryn suosituin lanka. Se on mukavaa neulottavaa, sopivan paksuista ja kutiaakin ihmeen vähän, vaikkei merinoa olekaan. Poikani on yleensä aika herkkä villalle ja kutinalle, mutta tämä pusero ei kuulemma kutita. 

Kävimme lähimetsässä kuvailemassa ja sen jälkeen pusero lähtikin takavasemmalle poika sisällään. <3