Malli: Ene´s Scarf by Nancy Bush.

Lanka: Evilla OÜ Rewool, 100 % villa.

Puikot: 4 mm.

Menekki: Koko vyyhti, 205 g.

Vihdoinkin valmistui Ene´s Scarf. Tämä on ollut to-do-listalla siitä saakka, kun ostin yhden ensimmäisistä neulekirjoistani, Scarf Stylen. Huivin sai Mummuni äitienpäivälahjaksi tänään, hiukan etuajassa. Vietimme päivää mökillä saaressa, missä on ihana kuvata. Minua ainakin puhuttelee kunnon suomalainen kallio meren rannalla.

Sain tämän langan aikanaan arvontavoittona Outilta. Se tulikin käytettyä tarkasti, päättelyä varten jäi 30 cm lankaa, eli pientä hikeä oli ilmassa loppumetreillä. Väritys toimii mielestäni oikeinkin kivasti tässä ja huivista tuli kaikin puolin paljon kauniimpi kuin etukäteen ajattelin.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun aloitin kolmiohuivin leveimmästä päästä, joten alku oli rankka, mutta huivin kavetessa loppua kohti tahti nopeni, ihan kiva sekin. Niskasta aloitettavat huivit alkavat mukavasti, mutta loppu on aina kauheaa tahkoamista, minulle ainakin.

Mökillä yksi joutsen tuli esittelemään itseään ihan rantaan saakka, eikä ollut edes kovin aggressiivisen tuntuinen.

Näin komeat räpylät oli hällä.

Harmi, kun päivä ei ollut ihan niin aurinkoinen kuin eilen, mutta muuten tuli vietettyä mukava päivä. Tässä vielä varjo-Ene. ;-)