Totesin juuri miehelle, että tämä se vasta on elämää. :-) Kuunnellaan paria joululahjalevyä, juodaan teetä ja minä syön suklaata lähes vuoden tauon jälkeen. Lapset rakentavat joululahjalegojaan alakerrassa. Ainoa murhe on, että esikoinen on edelleen kipeä, tänäaamunakin vielä kuumetta 39,4 astetta. Yleisesti voi kuitenkin kohtuuhyvin, mutta silti päätimme, että tänään jäämme kotiin, ja isä lähtee äitinsä luokse vain tyttömme kanssa. Toivottavasti saan anopilta jonkun doggypackin ruokaa itselleni, koska meillä on vain kinkkua kotona. Ja suklaata. :-) Eilisen aaton vietimme pääsääntöisesti omien vanhempieni luona, jossa kävi myös joulupukki. Äitini oli ommellut lapsille tonttuvaatteet, että saivat sitten olla pukin apulaisia ja erityisesti tyttöjen mekot olivat tosi onnistuneita mielestäni. Tässä päätön tyttäreni: :-)

25276.jpg

Mekko on essumallinen, eli sivuilta kiinni vain tuolla silkkinauhalla. En jostain syystä oikein uskalla lasteni kasvoja nettiin laittaa, vaikka välillä mieli tekisikin. Ehkä olen ylivarovainen. Pojilla oli tonttupaidat, joissa oli sellainen kulkuskaulus, kivat nekin.

Lahjoja tuli jälleen runsain mitoin. Itse sain mm. tämän:

25277.jpg  

Kyselin äidiltä, voisiko hän joskus tehdä minulle tällaisen ja laitoin linkin Päivin blogiin. Äiti oli töissä hetken ihmetellyt, mikä ihme tuo on. No, paketista löytyi eilen tällainen ja vieläpä yhteensointuvana neulemappini kanssa, ihanaa. En ole vielä ehtinyt sitä täyttää. Lisäksi sain tämän toivomani kirjan:

25278.jpg

Nopealla selailulla tykästyin erityisesti polvisukkiin, etenkin yhdet palmikkokuvioiset olivat ihanat. Kaunis kirja! Kiitos!

Antamani neulotut lahjat löysivät perille ja niistä vielä kuva muutamasta.

25132.jpg

Pikapikaa jouluaaton aattona tehdyt pikkiriikkiset sääreystimet veljentytölle, langan tunnistavat varmasti kaikki. 3,5 mm puikoilla 32 s, mahtuivat jalkaan.

Sitten äitini kaulahuivi:

25274.jpg

Malli: Misty garden Scarf Stylestä.

Lanka: Noron Silk Garden, väri 84, 5 mm puikot. Tämä väri oli upea, ihanat sävyt.

Tämä valmistui kyllä jo ajat sitten, mutta en voinut laittaa kuvaa, kun äitikin tätä blogia joskus lukee.

Lisäksi äiti sai Kitten Mohairista tehdyn villatakin osina, hänhän yleensä kokoaa kaikki mun neuleet. Siitä minulla ei ole edes kuvaa, täytyy ottaa sitten, kun äiti on saanut sen kasattua.

Tyttö ihastui tekemääni tyynyyn, kuten arvelinkin, samoin poika. Liskotakki oli juuri sopiva (onneksi tein pidemmät hihat kuin ohjeessa) ja päätyi samantien kuumeisen pojan päälle. :-)

25275.jpg 

Itse aloitin illalla tekemään jotain ihanaa näistä langoista, silmä lepää. Samalla kärvistelen itseni kanssa, tekisikö tilauksen GetKnittedin salesta, olen kärvistellyt jo päiviä...

Rauhallista joulunaikaa edelleen kaikille toivotettakoon...