Eli aina sama juttu, kun tekee toiselle, täytyy tehdä toisellekin. Tyttö sai juuri sen sydänhuivin, joten poika tuumasi heti, että nyt on hänen vuoronsa. Langat olinkin ostanut hänen huiviinsa ihan tarkoituksella joskus aiemmin, joten tuumasta toimeen.

42008.jpg

Malli: Scarf Stylen Debbie Blissin ZigZag Stripes-huivi, tosin ilman raitoja lasten koossa. Lisäksi mallissa on tupsut, tässä ei, riisuttu malli siis.

Lanka: Ornaghi Filatin tummansininen Merino Kind, merinovillaa, lankaa meni kaikki ostamani 100 g ja pituudeksi tuli 110 cm. 4,5 mm puikot.

Mallineule oli mielestäni tosi mukava ja helppo, mukavaa on, kun se on samanlainen molemmin puolin, ei selkeää nurjaa puolta. Merino Kind taas on uusi tuttavuus ja aivan ihana sellainen. Lämpimästi suosittelen! Pehmeä, varmasti kutittamaton lanka, jossa on hiukan kiiltoakin, eli sopii kauniisti mallineuleisiin. Ilokseni minulla on tätä lankaa puseron verran itselleni hommattuna, tätä oli mukava neuloa. Tuota isoa kuvaa vähän vaalensin, että mallineule näkyisi paremmin, luonnossa on ihan tummaa sinistä. Tässä vielä lähikuva mallineuleesta.

42009.jpg

Nyt aloin sitten neuloa oikeaa unelmahöttöä perheen prinsessalle...