Hui kuinka aika kulkee!

Mutta etenevätpä hommat kumminkin! :-) Huolimatta siitä, että tyttöni pörrötyynyliina jäi kippanammaksi kooltaan kuin ohjeessa sanottiin, sain sen sisään mahtumaan 40x40 cm tyynyn ja siitä tuli oikein kiva.

23472.jpg

Tällä hetkellä teen pojalleni samanlaista, laitan kuvia valmistumisen jälkeen.

Äiti (=kokoomatehdas, ;-)) palautti liskotakit koottuna, mukavaa palvelua, eikö totta! (Kiitos Äiti!).

23639.jpg

Malli: Novita talvi 2005, ohje 49, koko 122 cm. Ohjetta muutin siten, että hupun jätin pois ja tein tästä villatakin; kaksi muutosta, jotka tekevät tästä käyttökelpoisemman vaatteen poikani suhteen. Kuva selästä löytyy täältä.

Lanka: Tummansininen 7-veljes ja sama Raitana. Menekki; Raitaa n. 80 g, tummansinistä meni reilut 300 g. Puikot 3,5 mm ja 4 mm.

Vieressä onkin sitten aiemmin nähdylle nallelle tehty oma liskotakki, jossa on myös vetskari etupuolella. Aika söde...Tämän tein omien ohjeiden mukaan, liskokuviota jouduin luonnollisesti pienentämään. Uskon, että poikanen ilahtuu näistä...

Lahjaneulottavien lista on jo onneksi aika lyhyt. Yksi huovutettava Tove-lapanen, pojan pörrötyyny loppuun, jotain nuken ja tytön nallen vaatteita. Siinä se! Olin aikonut neuloa myös ohuita sukkia lähisuvun naisille, mutta se jää pakostakin väliin nyt.