Kaikki etenee nyt jotenkin hitaasti, vaikka olenkin neulonut kohtuullisen paljon. Fifi ei sittenkään ole vielä valmistumassa. Mittasin mittoja ohjeen mittoihin ja vaikka 22 ruutua on jo koossa, leveyttä eikä korkeutta ole vielä tarpeeksi. Syy on 4,5 puikoissa. Eli duuni jatkuu, ainakin 15 cm korkeutta vielä pitäisi tehdä. Pikkuhiljaa.

Regia-sukkia neulon lähinnä silloin, kun fifi kyllästyttää tai kädet kaipaavat pienempiä puikkoja, joten nekin ovat edenneet vasta kantalappuun saakka.

Sen sijaan sain takaisin kokoonkursitun Highlander-pooloni, josta tuli oikein hyvä, sopivan kokoinenkin, ennemminkin vähän reilu kuin pieni.

3605.jpg

Pusero itsessään ei ole mikään "taidonnäyte", pelkkää sileää neuletta oikeestaan. Nopeasti valmistui 9 puikoilla ja lanka on ihan superpehmeää ja keveää, eikä sitä mennyt tähän muistaakseni kuin 400 g. Lapset halailivat minua kilvan tänään, kun olin niin pehmeä pusero päällä. ;-) Lankana oli siis Garnstudion Highlander, joka on 90% villaa ja 10% nylonia (muistaakseni). Mukavan ilmava se on päällä.