Siinä taas mielikuvitus laukkaa meikäläisellä.

Tyttärellä on välillä vaikeita pukeutumisongelmia, etenkin mitä tulee välivaatteisiin ja sen sellaisiin. Päätin, että hän saa näytille Woolia eri väreissä ja saa niistä piirtää itselleen pipon ja lapaset noissa väreissä. Tällainen on nyt sitten tytön suunnitelma:

14030.jpg

Keltaiset kohdat eivät ihan näy ja nuo pinkin sävyt eivät ihan vastaa lankoja, mutta ihan kivat noista varmaan tulee. Katsotaan!

Olen nyt lasten kanssa syyslomalla ja käväisimme kaupungilla ja myös lankakaupassa *tietenkin*. Lapsetkin kyllä tykkäävät noissa käydä, ei siinä mitään. Ostimme pojalleni harmaata Tovea huovutettuja lapasia varten, olisin ostanut myös miehelle mustaa, muttei ollut. Lisäksi ostin ihanan Addin virkuukoukun, sellaisen kultahileisen kokoa 9. Tarkoitus olisi opetella virkkaamaan ja aloittaa kokeilu uusimman Novitan huovutetulla lasinalusella. Saa nähdä, tuleeko siitä mitään. Koukku on ainakin ihana, joten voinhan sitten ihailla sitä, jos olenkin loppujen lopuksoi ihan "käsi" sen kanssa. Tai ehkä Äiti tai neulova Ystävä opettaa...

Lisäksi ostin liikkeeseen ilmestyneen uuden SandnesGarnin lasten mallivihon, aivan ihania malleja Smart-langalle. Smart lankaan olen tutustunut kahden puseron kautta ja pidän siitä kovasti. Lisäksi sen värikartat ovat tosi upeat. Tässä pari kivaa juttua:

14031.jpg

14032.jpg

Olisi ollut mukavaa saada nuo kuvat vierekkäin, mutten osannut, joten olkoot noin. Muitakin ihania neuleita tässä on, mutten kaikkia nyt viitsi kuvata. Monta toteutuskelpoista juttua, onneksi koot ovat monissa 8-v. asti, niin ehkä ehdin tehdäkin osan.

Postista tuli tänään lappu, oliskohan tullut Angel Yarnsin tilaus, ihanaa...