...että saan nuo tiput piiloon. Kone on jatkuvasti auki, ja lapset hyörii ympärillä, niin kun epähuomiossa avaan sivuni, lapset äkkäävät ne sieltä. Meinasin jo tyriä kerran, ja poikani näki liskotakkinsa takakappaleen, kun skrollasin sivullani. Nopeesti piti vaan keksiä joku hätävalhe, eii tämä mun blogi ole.

Samalla voi mainostaa meneillään olevaa blogiäänestystä, johon itsekin juuri otin osaa. Vaikeaa oli kyllä päättää, ketä äänestää ja miksi. Neuleblogien rikkaus on mielestäni juuri siinä, että kaikilla on erilaista tarjottavaa. Toki jotkut blogit erottuvat yli muiden, mutta silti, jokaisella on omat hyvät ja huonot hetkensä. Kyllä minulla kuitenkin töissä surffaillessa (silloin harvoin kun siihen on aikaa) alkaa aina sormia neulotuttamaan blogeja katsellessa. Eli kiitos kaikille neuleblogien pitäjille inspiroinnista päivittäin! :-)

Pakko laittaa kuva ihan toisenlaisesta taidonnäytteestä; Äitini teki uuden mekkotakin tytölleni, ja siitä tuli aivan ihana! Kyllä kelpaa nyt tytön kulkea! :-)

20893.jpg

20894.jpg