Uusi Moda ilmestyi tänään. Olen selannut sen kertaalleen tässä ja varmaan selailen vielä uudelleenkin. Mitään hirmuihanaa ei paljastunut sivuilta, mutta jotain kivaa sentään. Esim. Gedifra Shaninasta tehty raitapaita oli hyvän värinen.Lisäksi pidin pojan Smartista tehdystä hupparitakista, tosin ehkä vaihtaisin turkoosin johonkin muuhun. Myös Sandnesin Soft Mohairista tehty suurikauluksinen pusero on nätti mielestäni.

Novitankin piti tulla tänään, muttei näkynyt ainakaan täällä vielä.

Kävin Citymarketissa lenkillä. Uutuuslankoja ei näkynyt vielä. Siellä oli alennettu lähes kaikki talvilangat, eli muutkin kuin lehdessä mainostetut seiskaveikat. Ja joo, ostin Isoveli Coloria molempia värejä kaksi kerää. Hups. Ei vaan, katselin kyllä jo aiemmin varastossa olevaa "lapinväri"-coloria sillä silmällä, että tuosta tulisi ihanat sukat. Jospa nyt sitten sukittaisi näillä koko perheen. Eli oikeesti olin vain hyvä äiti ja vaimo, joka pyrkii pitämään perheensä jalat lämpiminä.

Eilen valmistui pipon kaveriksi lapaset.

27122.jpg

Malli: Perus, 32 s 4mm:n puikoilla. Sileän neuleen alussa reikäkerros ja peukalokiilat. Reikiin on pujoteltu silkkinauhaa.

Lanka: Jaegerin Baby Merino DK, meni kai jotain 30-40 g. Riittoisaa lankaa tämä tuntuu olevan. Pipoon ja lapasiin on mennyt yhteensä 74 g.

Tytär oli näistä aidon hyvillään ja istui loppuillan lapaset kädessä. Oma huivi valmistui kerän verran lisää, siitä tulee ihana.