Angel yarns muisti minua taas uudella nyssäkällä; tällä kertaa saapuivat nämä:

14697.jpg

Kuvassa alessa olleet Adriafilin New Zealand Print-kerät, lapsille. Poika totesi haluavansa omasta kerästään pipon ja lapaset. Sitten saapuivat 30 cm sukka-Addit koossa 2,5 mm. Ja nuo ihanat kissa-napit kissoihin rakastuneelle tytölleni johonkin tulevaan projektiin. Tällä kertaa mukana tuli kirje, jossa sentään sanottiin puuttuvista tuotteista, to follow, eli kaipa nekin vielä tulevat, nyssäkkä kerrallaan.

Tyttöni tarvitsi kaulahuivia, ja tässä välissä (ok, hermostuttuani mysteryyn, jossa meni joku pieleen...) tein hänelle ihanan pörröhuivin, joka on niin pehmoinen, että harmittaa, kun tähän ei voi laittaa pehmeysnäytettä...

14698.jpg

Malli: Ihan vaan joku, 20 s 6 mm:n puikoilla, ainaoikein-neuletta. Huivin pituus on reilut 100 cm, mikä on riittävä tytölleni.

Lanka: Novitan Wool (fuksia) ja Tango (se vanha pehmoinen versio) yhdessä. Väri on kuvassa vääristynyt, näyttää kirkkaanpunaiselta, mutta on enemmänkin pinkinpunainen, fuksiaan päin.

Monet eivät kai välittäneet tuosta vanhasta pehmeästä Tangosta, mutta itseäni harmittaa nyt, ettei tullut ostettua sitä enemmänkin varastoon, esim. mustaa, josta olisi voinut tehdä itselle jotain. Tango Staria kyllä on, muttei se ole yhtä pehmeää.

Jaksaiskohan sitä alkaa taas selvitellä tuota mysteeriä Mysteryn suhteen? Koen jotenkin hankalina nuo nurjalla tehtävät pitsineuleet ja sitten myös kuviot menivät jossain vaiheessa sekaisin ja purin monta riviä. Ei ainakaan mitään toivoa, että olisin perjantaina lähelläkään clue 4:n valmistumista.