Malli: Shetland Triangle kirjasta Wrap Style.

Lanka: Juulin Primavera (alpakka/merino).

Puikot: 4 mm.

Menekki: n. 96 g.

Ostin tämän langan Turun Kädentaidot-messuilta taannoin ja se pääsi lähes heti tositoimiin. Lankaa oli erittäin miellyttävä neuloa, koostumus oli mukava, ja väristä pidän myös kovasti. Lanka on kaiketi käsinkehrätty ja värjätty. Ainoa, mikä hiukan harmitti, oli joissakin kohdissa olleet punertavat läikät, yllä olevassa kuvassakin näkyy yksi oikealla.

Shetland Triangle on Ene´s Scarfin ohessa ollut niitä huiveja, jotka ovat olleet jo kauan to-do-listalla, joten kiva, kun tämäkin tuli tehtyä. Tämä tulee itselleni. Ikäänkuin niitä huiveja ei olisi riittävästi, nim. edellisiltana käsin talven villavaatteita pessyt. Viime vuonnahan niitä tuli laiskuudessa pestyä koneessa traagisin seurauksin. No, kaunis malli tämäkin.

Ylimmissä kuvassa väri on oikeimmillaan, se on hailakan vaaleanvihreää, oikein ihanan keväistä, kuten langan nimikin; Primavera. Sitten niitä kukkakuvia kevään kunniaksi:

Penkistä on noussut erivärisiä krookuksia ja nyt ovat tulppaanit nupullaan.

Luonto heräilee muutenkin talven jälkeen.

Blogin 4-vuotispäivät lähestyvät ja sen kunniaksi pyörähtää lähiaikoina käyntiin taas arvonta, joten olkaatten kuulolla.

KIITOS kaikille kommenteistanne viime postaukseen!