Ensimmäiset Kädentaitomessut ovat minun osaltani takanapäin. Tässä päivän saalis.

455846.jpg

Maarit Ailio myi kauniita kortteja ja julisteita, ja tämä prinsessaballeriina halusi tyttären huoneeseen tauluksi. Erikoinen voimakkaasti terventuoksuinen jalkaraspi tuli ostettua myös kokeeksi, sen pitäisi olla ikuinen, toivottavasti on hyvä. Ihania nappeja myytiin useassakin kojussa, niitä olisi haluttanut ostaa enemmänkin. Nuo keraamisen napit, puput ja sydämet, ovat Hannele Hämäläisen käsialaa. Koivuinen kitara on rintaneula. Ainoat villat, joita ostin, oli tuo herkullisen värinen huovutusvillanyssäkkä. Muita langanmyyjiä olivat Määkylä, Kauhavan kangasaitta, Priima ja joitain, mitä en muista.

En tiedä lasketaanko huovutusvilla langanostoksi, mutta olen joka tapauksessa luopumassa hamsteriudesta sikäli, että en jaksa raportoida grammoja ja muita juttuja hamsteriblogiin. (Neulottavaa) Lankaa en aio ostaa edelleenkään ennenkuin ylivoimaisen pakon edessä.

455844.jpg

Nämä ovat mielestäni päivän paras ostos, katajaiset napit. Niistä tulee mieleen rakas jo edesmennyt Ukkini, jonka liiteriä pienenä kävin aina nuuhkimassa. Hänen lajinsa olivat puutyöt, joita vieläkin löytyy meiltäkin Ukista muistuttamasta. Mielestäni katajan tuoksu on yksi ihanimpia tuoksuja maailmassa, eli jolleivät nämä pääse käyttöön, voin ainakin nuuskia niitä iltojeni iloksi.