EDIT: Olisiko kellään varastoissaan Rowanin Felted Tweediä? Väri, jota kaipailen olisi Pickle (155) ja tarvitsisin sitä 1-2 kerää. Jos värierä sattuisi olemaan sama kuin olemassaolevissa, niin hienoa, mutta eri eräkin kelpaisi. Laita kommenttia, jos pystyisit myymään omiasi.

Edit 2: Anteeksi haamu, lisäsin - 10%-laatikon marginaaliin, koska aion siihen osallistua! Toivottavasti onnistuu sekä lankavaraston että lankavaraston emännän pienennys...;-D

Autoin hiljattain Tuomea suomentamalla epävirallisesti Odessan ohjeen suomentamisella ja tänään minua odotti päivän piristyksenä postilaatikossa tällaiset.

863823.jpg

Kiitos kovasti! Silmukkamerkkivarastoni olikin edelleen pienhkö, joten tarpeeseen tulivat nämäkin. Kännykkäkoru ei mahtunut mun puhelimen koloon, mutta tytär omi sen sitten Tama-korukseen oikein mielellään. ;-)

Kiitos eilisistä vastauksista liittyen blogin näkymään. Kokeilen heti töihin mennessäni Kaisan ohjetta näytön asetusten muokkaamisesta, jospa siitä olisi apua. Ilmeisesti suurin osa kuitenkin näkee sivuni ihan normaalisti, hyvä niin.