Eli lisäsin Tekele&Tuunaus-blogin haastekeräys-napin tuonne, koska ajattelin osallistua siihen.

150361.jpg

Aion neuloa yövuoroissa sen, minkä ehtii, roudasin sinne mukaani kassillisen tarpeettomia langanloppuja ja muutamat puikot. Yhtä kaulahuivia sain tehtyä jo 80 cm viime yönä. Lisäksi työkaveri aloitteli sukanvartta. Eiköhän tässä siis ennen joulua jotain tule tehtyä. Yöt töissä ovat usein niin kiireisiä, että ehtii nippanappa syömään, mutta joskus on poikkeuksia.

Voitin TAAS (!) arpajaisissa, jotka järjestettiin Taijan blogissa. Onni on ollut mukanani viime aikoina!

Sitten varoituksen sana: Älä pura Kidsilk Hazea...Olin aloittanut langasta huivia, joka oli notkunut korissa jo aikansa. Päätin kuitenkin purkaa pienen alun pois ja toteuttaa langasta jotain muuta, todetakseni, että purkaminen oli mahdotonta. Työn nurkkiin kerääntyi hirveitä nukkapalloja, joiden yli en saanut vedettyä lankaa, joten revin sitten sellaisen yhden kerroksen pätkiä. Lopulta luovutin ja tytön nalle sai kalliihkon hartiahuivin. Kypsää. Kun jossain vaiheessa teen langasta jotain, on pakko olla tarkkana, ettei tule virheitä.  

Purkamalla tuon ja saattamalla Trelliksen valmiiksi sain vähennettyä keskeneräisten töiden määrän neljään. Yksi työ on tosin vain tytön lapanen, joka on aloitettu vain pieneksi reissuneuleeksi.