Marraskuu on sitten tullut! Uskomatonta, kuinka nopeasti aika kuluu. Tämä on ollut mukava päivä. Ensin sain vihdoin kantakaupastani  mustaa Tovea ja ostinkin sitä 6 kerää, yhteen joululahjaan, miehen ja pojan hanskoihin. Lisäksi kauppaan oli tullut ihanan punaista Dropsin Alpacaa, jota oli pakko ottaa pari kerää, aion tehdä siitä itselleni lapaset kaksinkertaisella langalla. Suomalaisen Kirjakaupan alesta ostin Fiona McTaguen Neulo itse pehmeät lelut. Lapset ihastuivat erityisesti pingviiniin ja tyttö tyttönukkeihin. Kiva kirja. Kaupungilla kulkiessani huomasin, että uusi Moda on ilmestynyt ja postilaatikossa se kotona sitten odotteli. Toteutettavien listalle pääsivät ainakin Fritidsgarnista huovutetut tossut, punaista lankaakin taitaa löytyä tarpeeksi kaapista. Sirdar Snuggly DK:sta tehty vauvan takki oli myös kiva, (ohje 32), mulla on nimittäin tuota lankaa juuri se 100 g valkoisena, jossa on pilkkuja. Muutakin kivaa oli. Mun täytyy aina perehtyä näihin lehtiin muutaman päivän ajan, ennenkuin alkavat "aueta".

Postissa odotti lisäksi noutolappu ja sain hakea postista nämä (kuvassa myös Moda ja ostamani kirja):

15657.jpg

Eli vihdoin tulivat täältä alesta ostetut Jo Sharpin Rare comfort infusion kid mohairit, väri on Rosehip. Tästä väristä ja langasta on tehty Scarf Stylen ihana Misty Garden ja todennäköisesti nämä keräset muuttuvat sellaiseksi myös. Tiinan blogissa se on jo nähtykin. :-) Luonnossa aivan ihana väri. Ehdin jo huolestua, etten edes saa näitä, koska Nanna oli saanut omansa jo viime viikolla. Näiden lisäksi kotiutui toisesta lempikaupastani tilaamani paketti. Alekorista tuli ostettua Jo Sharpin Silkroad DK Tweediä. Väriä mietin tilausiltana todella kauan, kun eiväthän nuo näytä aina luonnossa samalta kuin ruudulla. Päädyin väriin Emerald. Olen todella tyytyväinen, väri on ihana. Sanoinko jo, että olen tyytyväinen? :-) Tilasin 9 kerää ja toivon sen riittävän yksinkertaiseen neuletakkiin. Ihana väri! :-) Näiden lisäksi halusin testausmielessä omistaa yhden kerän Rowanin Kidsilk hazea ja tilasin yhden kerän, väri blushes. Hauska nimi ja söde väri. Samaan vauhtiin tilasin uusimman Voguen ja Knitscenen. Jälkimmäinen oli enemmän mieleeni, Voguen neuleet olivat liian juhlavia ja outoja minulle.

Marraskuun alun kunniaksi ajattelin laskea paljonko lankaa KÄYTIN suunnilleen lokakuun aikana. Ostamani langan määrää en viitsi/uskalla/halua edes mietiskellä. Yritin tehdä jossain vaiheessa sivun marginaaliin "laatikoita", johon olisin laittanut kulutukset ja ostot ylös, mutta onnistuinkin vain monistamaan Suomalaiset neuleblogit-laatikon, höh, puh ja pah.

Lokakuun kulutus: 1100g. No, onhan se 1,1 kg, ei kai se hullumpi tulos ole. :-)