Huh sentään, olen tässä pitkin päivää, vapaasellaista, järjestellyt lankojani järkevämpään (?) uskoon. Usko siinä meinaa vaan loppua, kun kertakaikkiaan niitä on paljon liikaa. Siitä vaan ei pääse yli ei ympäri. No, kuitenkin olen tyytyväinen, että sain niitä edes hiukan aiheittain koottua laatikoihin. En tiedä, pitäiskös sitä ihan luopua osasta, esim. myydä pois jopa. Jotain sellaisia keriä mulle on kertynyt, millä en tällä hetkellä usko tekeväni ikinä mitään. No, täytyy tuumailla asiaa.

Viikonloppuna tuli neulottuakin. Tove-lapaset huovutin ja ne lähtivät tänään Saksaan:

30139.jpg

Harmaa näkyy valitettavan paljon huovutetussakin versiossa, mutta en jaksa välittää, poissa silmistä, poissa mielestä, eh.

Sitten vähän sukitin perheen miesväkeä:

30137.jpg

Eli suurinosa ostamastani ale-Isoveli colorista upposi näihin. Hyvä niin. Tietysti kurja pieni nyssäkkä jäi, mutta täytyy tuhota se joskus johonkin. Poitsun sukissa oli 32 s, Nallen 18 s ja miehen 40 s, ja 5,5 mm:n puikot, joten nopeaahan tämä oli.

Tämän piponkin oli jo aika neuloutua, ostinhan langankin jo syyskuussa:

30138.jpg

Malli: Se sama 3 o 1 n sellaisen muunnelman kanssa, että tein n. 6 krs:n välein palmikkokierrot noihin 3 oikean kohtiin. Silmukoita 88 kpl ja 4,5 mm:n puikot.

Lanka: Debbie Bliss Cashmerino Aran, omenanvihreä ja meni ihan koko 50 g kerä. (Ja jäi saman verran...argh) 

Pipo voisi olla aavistuksen leveämpi (=enemmän silmukoita), mutta menee se näinkin. Luotan siihen, että se hiukan lörpsähtää käytössä. Mukavan tuntuinen lanka neuloa ja pehmeän tuntuista, ei todennäköisesti kutita ainakaan. Yritin taas kerran käyttää 40 cm 4,5 mm:n pyöröjäni tämän tekemiseen, muttei siitä mitään tule, jotenkin tuntuu ihan hirmu rasittavalta tehdä jotain niin pieneillä pyöröillä. Sama koskee myös ns. sukka-Addeja, jotka omistan, ei tule mitään.

Tänään tulivat sitten GetKnittedistä tilaamani Rowan Felted tweed-kerät. Laitoin kerät vieretysten värien arvioimiseksi. Kait ne sopii yhteen? Olin kyllä mykistynyt tuon wateryn (turkoosi) nähdessäni, mutta kaipa totun siihen...

30188.jpg

Tuleepahan ainakin värikäs pusero. :-)

Sitten löysin vihdoinkin täältäpäin Novitan uutuuksia:

30187.jpg

Nämä hyppäsivät mukaani. Kummaa sinänsä, etten tykkää turkoosista pahemmin, mutta jotain piristävän raikasta tuossa värissä nyt sitten oli, että sekin hyppäsi mukaan. Tyttö saa polvisukat joko tuosta jättiraidasta tai sitten vaaleanpunaraidasta. Samos lollipopin tuo väri vetosi erityisesti ja siitä teen kai tytölle kevätpipon ja lapaset. *yrittää epätoivoisesti todistella, että kaikille on jo jokin suunnitelma*

Tähän loppuun ei voi kuin todeta, että kunpa päivässä olisi enemmän aikaa. Viikonloppuna aloitin kyllä näiden lisäksi kaksi isompaakintyötä, että onhan sitä aikaakin tietysti ollut, mutta jotenkin silti aina tuntuu siltä, ettei se riitä mihinkään.