Kirjoitin juuri pitkän jutun, joka hävisi, pahus. Uudestaanuudestaan...

Minulla on tänään vapaapäivä, mikä on ihanaa ja ihanaa on myös tuo aurinkopaiste, jota on saatu runsain mitoin viime aikoina. Selvästi se piristä mieltä. Kutomukset alias neulomukset ovat lähes kaikki edelleen vaiheessa. Tyttöni paita on nyt kainaloissa, pitäisi aloittaa hihat, koska teen tuota raglanina. Tällaiset kuitenkin tein eilen työkaverini vastasyntyneelle poikavauvalle:

49405.jpg

Malli: 3,5 mm puikoilla 28 s ja tiimalasikantapäät, joista tuli mun mielestä hauskat.

Lanka: Novitan Wool, tumman- ja vaaleansininen.

Hirveä epäusko kyllä iskee, kun noita katsoo, että voiko oikeasti jonkun jalat mahtua noihin, mutta ainakin verrattuna omien lasten vauvakirjoissa oleviin musteella painettuihin jalkojen kuviin noiden pitäisi mahtua. Ihan pikkiriikkiset ovat.

Vapaapäivän kunniaksi kävin kaupungillakin ja mukaan tarttuivat mm. nämä:

49406.jpg

Regiat löytyivät jonkin verran halvennettuina alekorista. Kivat värit ja tuota stretch-versiota en ole vielä koittanut. Molempia on vain tuo yksi kerä, mutta onneksi jalkani on pieni ja yksi kerä riittää perussukkiin. Stitch´n bitchkin tuli viimein ostettua, kun se oli ilmestynyt SSKK:n valikoimiin kohtuuhintaisena (21.90). En ole sitä vielä edes avannut, koska haluan nauttia siitä sopivana hetkenä. *outo* Sakset osti minulle aiemmin yllätykseksi mieheni sen jälkeen kun äitini oli parjannut minun huonoja aiempia saksiani. Nämä Fiskarsit löytyivät erään kerran käsityöpussukastani ja olin hetken aivan äimänä, että eihän nämä ole mun sakset. Sellainen hassu fiilis, kun jossain tutussa normaalissa paikassa onkin ihan väärä juttu. No, saksethan ovat loistavat, suosittelen lämpimästi, nehän suorastaan *leikkaavat* jotain. (!) Kuinka sitä niin helposti tyytyykin johonkin, eikä osaa toivoa parempaa. Vaikka sitten olisikin kyseessä vain tylsät sakset. Nyt langan leikkaaminenkin on pieni nautinto. ;-)

Suuren Käsityölehden sain ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä, kiva. En "puhu" siitä sen enempää, koska sitä on jo esitelty vaikka missä. Sen sijaan suosittelen lämpimästi Bergere de Francen Designer Knits for Women-mallilehteä. Tilasin sen jokin aika sitten Get Knittedistä ja siinä on muutama todella ihana malli, joita voin vilauttaa täälläkin, jos joku haluaa. Nyt en muistanut siitä napata kuvia.