Viikon sisään kudoin 10 sukkaa, tosin kaikki pienemmille ihmisille. Eräät veljekset saavat sukat lahjaksi piakkoin, samoin naapurin sisarukset, joista kaksoset viettivät juuri syntymäpäiviään.

Kaikki ihan perussukkia. Kaksissa lankana Novitan Nalle Marjaretki Mustikka, yksissä Novitan Nalle Talvi, ylimmissä vaaleanpunaisissa Garnstudion Fabel ja alarivin sinikeltaisissa Novitan Wool ja Gjestalin Maija. Fabelit osuivat johonkin paistekohtaan, siksi hiukan epäselvä kuva...

Ihan hyvä mieli tuli, kun sain näin paljon aikaiseksi. Mustikkametsästä (100g) riitti siis kaksiin poikain sukkiin siten, että toisiin laitoi varteen pienet pätkät Woolia.  Fabelia neuloin ekaa kertaa, ihan kiva ja joutuisa lanka. Mukava olisi ollut tehdä kaksosille siten, että olisi toiselle tehnyt sukat siitä pikkelsi-Fabelista, mutta sitä ei ollut. Ja tärkeintä oli saada kulutettua omia varastoja pois.

Näiden jälkeen iski totaalinen sukkaplääh. Olin jo ennen aloittanut sukan Fame Trendistä, mutta eilen ei iskenyt yhtään sukkakutimet ja siirryin takkikutimiin.